010-Podium

podium

Naast de reguliere radioprogrammering doet 010Fm nog veel meer.

Maak kennis met 010-Podium voor mensen die zich bezighouden met muziek. We bieden artiesten en bands een kleinschalig podium om hun muziek ten gehore te brengen aan een aandachtig luisterpubliek.

Vanwege de kleinschaligheid is het sfeervol, waar de wisselwerking tussen publiek en artiesten optimaal is.

010Fm gaat onverminderd voort met het programmeren van zowel muziek die haar roots heeft in het traditionele als in het eigentijdse geluid.

We zijn dan volledig zelfstandig en hebben technisch (zo goed als) alles in huis. Dankzij door enthousiaste en een deskundig team, besteden we aandacht aan bijna alle muziekstromingen. We geven talent de kans om bij ons tevens live via de radio op te treden. Daarbij is het mogelijk een professionele demo-cd op te nemen.

Dat is nog niet alles. 010-Podium geeft je de mogelijkheid om bij een optreden als publiek aanwezig te zijn. Hier dient op voorhand een reservering voor te worden gemaakt.

Meer weten neem dan geheelvrijblijvend contact op met 010Fm.

Regelmatig zijn er optredens bij 010FM en daar mag je als luisteraar bij zijn. De optredens zijn qua genre uiteenlopend. Neem bijvoorbeeld “Moonshiners” die heerlijke blues weet te brengen. Blues is een muziekstijl die ongeveer tussen 1860 en 1900 is ontstaan en zijn oorsprong vindt uit Afrika. In het Zuiden tussen Memphis en New Orléans van de Verenigde Staten wordt deze muziekstroom veelvuldig bespeelt.

De Bigband staat sinds 2007 onder de zeer gewaardeerde en getalenteerde leiding van dirigent Ruud Bergaminis en is een swingende formatie in klassieke bigband bezetting. In de band zijn sinds de oprichting begin jaren negentig de beste jazzy amateur muzikanten uit de Hoeksche Waard en omstreken verenigd. Een stuwende ritmesectie geeft ruimte aan het krachtige koper en de swingende saxen. Muziekstijlen zijn de: “neobop”; bebop; mainstream­jazz; freejazz; geïmproviseerde muziek; latin­jazz; swing­.

Voor meer informatie klik hier

 

Powered by WordPress